RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nordnet er størst i Norden

Nettmeglerselskapet Nordnet er Nordens største meglerhus regnet i antall transaksjoner. På Oslo Børs er selskapet helt overlegent.

En gjennomgang av handelsstatistikken for børsene i Oslo, Stockholm, Helsingfors og København viser at Nordnet er det største meglerhuset målt i antall transaksjoner, skriver svenske Dagens Industri.

Målt i omsetning er fortsatt storbankene størst, men Nordnet vinner på kvantitet, og i Oslo er Nordnet den desidert største aktøren målt i antall transaksjoner.

Nordnet sto i første kvartal for 7,8 prosent av alle handlene som ble gjennomført på de fire nordiske børsene. Nordea ligger på andreplass med 6,9 prosent av transaksjonene.

Nordnets erkerival Avanza ligger på syvende plass med 3,4 prosent av handlene.

Nordnet har til sammen 99.000 kunder i Norden. Av disse er det 70.000 kunder i Sverige og 22.000 i Norge. I slutten av april starter Nordnet opp egen virksomhet i Finland.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere