RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Norges billigste bredbånd?

Sist oppdatert:
Bredbåndsleverandøren Freewave er blant de første i Norge til å tilby bredbånd over ADSL til under 200 kroner i måneden.

Freewave er en av de mindre aktørene på markedet, men klarer likevel å markere seg. Nå er de blant de først med ADSL til under 200 kroner.

UPC har allerede et tilbud til 195 kroner i måneden, men dette er over kabelnettet, og ikke telenettet. FirstMile, som nå er kjøpt opp av NextGenTel, hadde tilbud til 195 kroner.

190 i måneden
Tilbudet til Freewave er en linje på 500 kilobit ned og 128 kilobit opp til 190 kroner i måneden. Dette holder til å benytte e-post og surfe litt på nett. Billigere fast linje får en trolig ikke i Norge.

- Vi ønsker at også de som tidligere ikke kunne forsvare bredbåndslinje på grunn av høy månedspris, skal få anledning til å erfare fordelene av bredbånd, sier markedssjef Cecilie Dobloug i Freewave i en pressemelding.

Neppe bredbånd
Freewaves Intro-abonnement kan neppe karakteriseres som bredbånd. Definisjonen av bredbånd er høyst omdiskutert. Noen mener det er over 2 megabit, mens andre sier over 712 kilobit, mens andre igjen omtaler alt annet enn oppringt Internett som bredbånd.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere