RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Norsk iPod-utfordrer

Sist oppdatert:
Asono lanserer i morgen den andre helnorske mp3-spilleren. Denne gangen utfordrer de iPod. TV 2 Nettavisen er først ute med bildene.

Asono Play er en nedstrippet utgave av Mica, som var den første helnorske mp3-spilleren. Designet er i utgangspunktet helt likt, og laget av det norske designselskapet Norway Says.

Uten display
Den nye spilleren vil ikke ha noe display, og vil først og fremst være spilleren for de som ønsker å ha en bærbar musikkspiller. Her satses det mer på pris enn på funksjonalitet.

Selv om spilleren ikke har noe display, har Play likevel fått muligheten til å bytte mellom forskjellige forhåndsdefinerte lydinnstillinger for å optimere lydkvaliteten. Spilleren gir deg tilbakemelding med lyd i stedet for informasjon på en skjerm, Dette er noe som ikke er en selvfølge på mange andre mp3-spillere uten display.

Fire utgaver
Play leveres i svart og hvitt, og med kapasitet på 512 megabyte og 1 gigabyte. Prisen på toppversjonen vil etter det TV 2 Nettavisen kjenner til bli på under tusenlappen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere