RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Norwegian flyr høyt på Børsen

Rekordsterke riggaksjer og streikekåte SAS-ansatte fører til nye rekorder på Oslo Børs onsdag formiddag.

Oljeprisen stiger over 67 dollar fatet og oppturen smitter over på de oljerelaterte aksjene. Hovedindeksen stiger til nye høyder og er like etter åpningen opp hele 1,20 prosent 402,15 kroner. Ny toppnotering lyder på 402,53 poeng.

NA24 - din nye næringslivsavis

Oljetungvekterne Statoil og Norsk Hydro har igjen satt seg i førersetet og drar med seg den oljetunge børsen til nye rekorder. Aksjene topper listen over de mest omsatte aksjene og stiger henholdsvis 1,60 prosent til 190 kroner og 1,43 prosent til 923,50 kroner.

DNO stiger hele 1,44 prosent til 49,40 kroner.

Sjekk kursutviklingen på Oslo Børs her

Norwegian flyr høyt
Norwegian figurerer høyt vinnerlisten med en oppgang på 10,05 prosent. Konkurrenten i SAS har overlevert en gavepakke til Bjørn Kjos og Norwegian, etter at de nok en gang er rammet av streik.

Onsdag leverte Norwegian rekordhøye passasjertall for mars måned. N ok en gang får de hjelp av streike-kåte SAS-ansatte.

28.000 passasjerer står i dag uten flyforbindelse som følge av streiken. I dagene som kommer vil enda flere uskyldig SAS-kunder bli rammet av streiken.

Norwegian sier til NA24 iMarkedet at de er klare til å hjelpe de uheldige som er rammet av streiken.

- Vi gjør det vi kan for å hjelpe de som er rammet av streiken, sier Anne Grete Ellingsen i Norwegian til NA24.

Helsekostselskapet Nutri Pharma topper listen over vinnerne så lang denne dagen. Aksjen stiger hele 14,21 prosent på beskjeden omsetning.

Riggfesten fortsetter på Oslo Børs
Utlendingene har virkelig fått opp øynene for John Fredriksens SeaDrill. Aksjen stiger 7,32 prosent til 110 kroner.

Nyhetsbyrået TDN Finans melder at Merrill Lynch har startet dekning av SeaDrill-aksjen med «buy»-anbefaling og kursmål 130 kroner.

Meglerhuset er også de som er mest hissige på SeaDrill aksjen torsdag morgen og står bak rundt halvparten av nettokjøpene.

Eastern Drilling er fortsatt i spill. ABG Sundal Collier melder at de på vegne av en kunde er i ferd med å fremsette et tilbud på 50 prosent av aksjene i selskapet. Meglerhuset er i markedet for å få forhåndsaksept før de legger frem et frivillig tilbud.

Aksjen stiger 5,33 prosent til 128,50 kroner, mens det indikerte budet er på 130 kroner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere