RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Norwegian kutter Stavanger-London

Sist oppdatert:
Lavprisselskapet Norwegian stanser sin rute Stavanger-London Stansted fra og med 15. august. Årsaken er liten oppslutning om ruten.

Ruten ble innført i april for å være et alternativ til London-rutene fra Bergen og Oslo.

Informasjonssjef Anne Grete Ellingsen i Norwegian opplyser til NTB at reisende som har bestilt billetter Stavanger-London fra 16. august kan få disse refundert, de kan booke om til en tidligere avgang, eller benytte seg av utreise fra Bergen eller Oslo.

Norwegians nåværende ruter til Kirkenes og til Svalbard er til vurdering i selskapet. Kirkenes-ruten fra Oslo, som ble startet 15. april i år med fire avganger hver retning i uken, vurderes stoppet fra oktober og gjennom kommende vintersesong. En avgjørelse vil bli tatt etter sommeren, sier Ellingsen.

Også ruten mellom Tromsø og Longyearbyen på Svalbard ligger an til å bli stoppet. Den ble startet 1. april i år med tre rundturer i uken. Avgjørelsen vil bli tatt mot slutten av sommeren også for denne ruten, sier Anne Grete Ellingsen.

Svakt belegg er også årsak til at Norwegian vurderer fremtiden for Oslo-Kirkenes og Tromsø-Longyearbyen, sier Ellingsen.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere