RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Kjetil Strømme (Nettavisen)

Norwegian tar deg til Svalbard

Sist oppdatert:
Fredag trakk Norwegian enda en gang et knippe nye reisemål opp av hatten. Svalbard, Kirkenes og Praha er blant nyhetene. Sjekk alle de nye reisemålene her.

Norwegian-ledelsen røpet tidligere denne uka at antall destinasjoner skal dobles til 35 i løpet av neste år. Fredag ble noen av de nye reisemålene lansert.

Ifølge selskapets nettsider er det nå mulig å bestille billig-turer til Svalbard og Kirkenes. 1. april går den første turen fra Tromsø til Longyearbyen, og planen er å fly tre ganger i uka. Prisen blir fra 455 kroner og oppover.

Norwegian har fra før en rute mellom Oslo og Tromsø, slik at det nå er mulig å komme seg fra hovedstaden til Longyearbyen for en drøy tusenlapp hver vei.

15. april begynner det norske billig-selskapet å trafikkere ruta Oslo – Kirkenes. Også her blir prisen fra 455 kroner hver vei, og frekvensen blir tre ganger i uka.

I løpet av våren og sommeren åpner Norwegian hele ti nye ruter til Europa. 15. april går startskuddet for Oslo – Praha. Oslo – Nice åpnes 3. mars, og en måned seinere starter flyvingene mellom Bergen og Nice, Stavanger og Nice samt Bergen og Alicante.

1. april blir det mulig å komme seg fra Oslo til Berlin for 398 kroner hver vei, og dagen etter tar det første flyet av fra Oslo til Pisa og Budapest. Berlin-ruta skal trafikkeres seks dager i uka, mens Pisa og Budapest får en frekvens på to i uka.

Den italienske øy-idyllen Sardinia og middelalderbyen Dubrovnik i Kroatia inkluderes i Norwegians ruteprogram fra 19. juni.

Som vanlig er det først til mølla når det gjelder billig-billetter hos Norwegian. Første salgsdato for de nye destinasjonene er i dag fredag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere