RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny Annie-konkurs

Sist oppdatert:
Publikum sviktet. Selskapet bak musikalen «Annie 2» ble tirsdag slått konkurs.

Bohr & Lange A/S, som sto bak «Annie 2», ble sendt til skifteretten 17. november. Tirsdag ble selskapet slått konkurs. Et krav fra kemnere på 800.000 kroner skal være årsaken til at retten stanser selskapets drift, skriver Dagbladet.

Konkursen kommer mens boet etter den forrige Annie-oppsetningen fremdeles er til behandling. Denne oppsetningen ble satt opp av Det Nye Familieteateret der Scene Wests Knut Helgaker og Bjørn Jenssen også var deleiere. Det Nye Familieteateret ble slått konkurs i desember.

Den gang uttalte Daniel Bohr.

- Både Christian Lange og jeg har først fått kjennskap til at Det Nye Familieteateret AS var slått konkurs etter at dette var et faktum. Vi har ikke vært involvert i oppbudsbegjæringen eller beslutningen.

LES OGSÅ: Konkurs tross Annie-suksess

«Annie 2» trakk godt med publikummere, men var ikke samme suksess som den første musikalen.

- I ettertid er det lett å se at det ikke ble godt nok kommunisert til publikum at «Annie 2» var en fortsettelse av «Annie», ingen reprise, sier utleier av storsalen på Chateau Neuf, Ola A. Neegaard i Thalia teater til Dagbladet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere