RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny bilder fra Windows Vista

Sist oppdatert:
Det er fortsatt lenge til Microsofts nye operativsystem Windows Vista kan kjøpes i butikkene, men nye bilder dukker stadig opp. Se bildene her.

På PDC 2005 leverte Microsoft en oppgradert versjon av Windows Vista Beta 1 til deltagerne. Her er flere ting oppgradert i forhold til den utgaven som Microsoft lanserte for en drøy måned siden.

Det mest åpenbare med de nye bildene som har dukket opp, er at brukergrensesnittet har blitt jobbet videre med. Særlig kan vi se at 3D-effekter er noe som Microsoft har satset hardt på. Ting begynner å ligne mer på 3D-grensesnitt som vi kjenner fra de store visjonene og fra fremtidsfilmer.

En annen ting som det er verdt å legge merke til er at den såkalte SideBar-rekken har dukket opp igjen. Dette er et felt som kan brukes fra alt fra klokke, epost-indikatorer, RSS-feed og for eksempel styring av medieavspillere.

Se de nye bildene under.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere