RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny Kristin-sprekk for Statoil?

Foto: Bård O. Molberg/TV 2 Nettavisen
Sist oppdatert:
Statoil har på kort varsel innkalt til pressekonferanse om Kristin-prosjektet. Det har vært spekulert i nye milliardoverskridelser.

Statoil har torsdag innkalt til pressekonferanse med oppdatering om Kristin-prosjektet. Innkallelsen kommer bare en time før pressekonferansen skal avholdes klokken 9.30 i Stavanger.

Det har vært spekulert i nye overskridelser på prosjektet.

Informasjonsdirektør Wenche Skorge i Statoil vil overfor TV 2 Nettavisen ikke kommentere hva som vil bli offentliggjort, men hun bekrefter at dette er noen man innkaller spesielt til, ikke en rutinemessig oppdatering angående prosjektet.

Dagens Næringsliv skrev for en måned siden at det ligger an til en ny milliardsprekk på Kristin, der budsjettet fra før er oversteget med 1,7 milliarder kroner.

Det ble da vist til kilder med god kjennskap til prosjektet.

Dette vil kunne bety at den samlede kostnadssprekken for Statoils to store prosjekter, Snøhvit og Kristin, nærmer seg 15 milliarder kroner.

Skorge vil verken bekrefte eller avkrefte at dagens pressekonferanse dreier seg om overskridelser.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere