RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny Palm-telefon til Norge

Den nye palmOne Treo 650 er en snerten sak med fullt tastatur, superenkel tilgang til e-posten din og kjapp internettilgang.

Etter å ha gått sin seiersgang i USA, er palmOne Treo 650 nå endelig tilgjengelig i Norge. Dette er telefonen for proffbrukeren som vil ha konstant tilgang på e-posten sin, og kjapp internettilgang og dataoverføring med Edge.

Sømløs synkronisering
Treo 650 er utstyrt med Microsoft Exchange ActiveSync2, som gjør at du kan få tilgang til jobb-e-posten din hvor som helst, uten å måtte styre med synkronisering.

Dette er samme løsning som kjøres i Qtek 8010, og som TV 2 Nettavisen lot seg impoere av i testen av denne telefonen .

Foreløpig er det kun e-posten og kalenderen din som oppdateres automatisk, men Björn de Jounge, nordenansvarlig hos palmOne, lover at du snart også skal kunne oppdatere kontaktene også.

- Den funksjonen kommer i løpet av mai, sier Jounge til TV 2 Nettavisen.

Dyrt for proffene
Du kan ha hele åtte forskjellige e-postkontoer på Treo 650, slik at du enkelt har tilgang til både jobb- og privatmailen din.

Telefonen håndterer også MS Word- og Excel-vedlegg og PowerPoint-presentasjoner, og skjermen er trykkfølsom.

Det eneste som skuffer så langt er kameraet, som kun har vga-oppløsning, men de Jounge hevder at kvaliteten er god, ikke minst fordi palmOne har forbedret mørkeegenskapene.

Den veiledende prisen her hjemme er saftige 6.500 kroner, men det er lov å håpe på at palmOne får avtale om subsidiering med noen av operatørene.

TV 2 Nettavisen kommer tilbake med en utfyllende test av Treo 650.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere