RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny runde i Sissener-striden

Kranglingen i Sissener-familien er ikke over. Nå kan det gå mot en ny runde i retten.

Deler av Sissener-familien har i løpet av de 22 siste årene møttes hele seks runder i retten, og nå kan det bli en til, skriver Dagens Næringsliv.

Konflikten står fortsatt rundt kontrollen over A.L. Industrier. Det er Nina Sissener Frid, Jan Petter Sissener og Jan W. Sissener som mener at deres onkel og bror, Einar W. Sissener, har tilranet seg for stor andel av stemmene i selskapet.

- Det foreligger noen familieavtaler som innebærer at Einar W. Sissener har stemmerett for visse aksjer, men det er en avtale i strid med aksjeloven, sier advokat Harald Hjort.

Han er satt på saken av familiemedlemmene som ønsker tilbake stemmer fra Einar W. Sissener. Hjort ser ikke bort fra at familien nok en gang vil møtes i retten.

- Jeg ser for meg et søksmål med påstand om at mine klienter har stemmerett for visse aksjer. Det kan til syvende og sist bli nødvendig med en dom, en såkalt fastsettelsesdom, sier Hjort til Dagens Næringsliv

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere