RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny sjef i SAP Norge

Bjørn Fosli forlater SAP, og Øystein Jåtog-Rød overtar stillingen som administrerende direktør. Fosli går tilbake til konsulentselskapet Axia.

- Det ligger ingen dramatikk i min avgang fra SAP, sier administrerende direktør Bjørn Fosli.

- Jeg har besluttet å forlate SAP ganske enkelt fordi jeg ønsker å kunne styre min egen tid selv. Året i SAP har vært en spennende tid, og SAP Norge har opplevd en sunn vekst i denne perioden, tilføyer Fosli.

Bjørn Fosli har jobbet innen salg og markedsføring både i Baan og Intentia, og har tidligere vært administrerende direktør i Axia Applications. Det er denne stillingen han nå går tilbake tid.

Nåværende viseadministrerende direktør Øystein Jåtog-Rød tar over stillingen etter Fosli. Før Jåtog-Rød begynte i SAP var han direktør i konsulentselskapet PricewaterhouseCoopers. Jåtog-Rød begynte som salgsdirektør i SAP i 2001.

- Jeg gleder meg til å ta fatt på den utfordrende jobben det er å føre SAP Norge videre etter Bjørn Fosli. Under Foslis ledelse har vi opplevd solid vekst og vunnet mange nye spennende kunder. Han har gjort en fremragende jobb, og det er med en stor porsjon ydmykhet jeg overtar hans plass, sier Jåtog-Rød.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere