RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny smøretur avdekket

Sist oppdatert:
Nok en topp i Vinmonopolet har blitt fritatt for sine arbeidsplikter etter at det kom frem at han fikk påspandert en USA-tur av en kjøpesentergigant.

Styret i Vinmonopolet ble i går orientert om USA-turen en avdelingssjef har fått betalt av eieren av flere kjøpesenter, Sektor Eiendomsutvikling. Polet er ifølge VG en betydelig leietaker i flere av selskapets kjøpesenter.

Etter USA-turen i 2001 skal minst to nye avtaler ha blitt inngått mellom Vinmonopolet og kjøpesentergiganten.

- Reisen antas å være av så betydelig verdier at dette momentet isolert sett trekker i retning å avslutte arbeidsforholdet, heter det i rapporten styret fikk fremlagt mandag.

Avdelingssjefen som nå er fritatt fra sin stilling inntil videre, har ansvar for butikkutviklingsavdelingen. Han skal ifølge VG selv ha informert ledelsen om turen i januar i år – etter at jakten på smøring i egne rekker startet. Vedkommende har sagt at han foretok turen i sin egen ferie og at reisekostnadene ikke ble belastet Vinmonopolet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere