RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny Windows kommer i november

Sist oppdatert:
Neste versjon av Microsofts operativsystem, Windows Vista, kommer trolig i månedsskiftet november/desember.

The Inquirer har satt seg ned og analysert nettsiden til Microsoft der du kan gjette på hva som er lanseringsdatoen til Windows Vista . De har funnet ut at lanseringen trolig vil skje 30. november eller 1. desember.

Årsaken til konklusjonen er at nettsiden til gjettekonkurransen spiller av en video avhengig av hvilken dato du gjetter. Er du for tidlig ute, spiller den av en spesiell video som informerer om at det er litt tidlig, og er du for sent ute spiller den av en annen video.

Ifølge en nettutvikler begynner for sent videoen å spilles av fra 1. desember, mens videoen for å være for tidlig ute spilles av til og med 30. november.

Lanseringen av Windows XP Media Center Edition foregikk på en torsdag, og 30. november er en torsdag. Ut i fra denne lette sammenhengen tipper vi at Windows Vista vil foreligge i endelig versjon siste dagen i desember.

Dette lanseringstidspunktet er noe senere enn tidligere antatt. Microsoft har tidligere snakket om en høstlansering av Windows Vista.

Se bilder av en tidlig versjon av Windows Vista i bildekarusellen under.

Les flere IT-saker på våre IT-sider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere