RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nye rekorder for NA24

Norges ledende næringslivsavis har tatt leserne med storm. Nå lanseres flere nye tjenester.

Satsingen på seriøs og tung næringslivsjournalistikk har vært en suksessoppskrift for NA24.

Sist uke var rundt 390.000 unike brukere innom NA24.no, dette til tross for en uke preget av fridager. Det var den brede dekningen av streiken og uroen på verdensbørsene som fikk brukerne til å klikke seg inn på våre artikler som aldri før.

NA24 har nå mer enn dobbelt som mange lesere som nettutgavene til Dagens Næringsliv og Finansavisen, og har passert erkekonkurrenten N24 i antall brukersesjoner og sidevisninger.

- Når vi ser på måltallene brukersesjoner og sidevisninger, viser de at bruken av hele vår tjeneste er kraftig på vei opp, sier konstituert redaktør Inge Berge i NA24.no.

Innen kort tid lanserer NA24 Norges beste børssystem, der leserne kan boltre seg i alt de begjærer av kurser og nøkkeltall fra Oslo Børs og de internasjonale markedene.

- Fremover vil NA24.no komme med en rekke nye tjenester som vil gi brukerne en enda mer komplett næringslivsavis på nett. I tillegg til dette har vi trappet opp vår satsing i helgene, som vi tror vil bli tatt godt i mot, sier konstituert redaktør Inge Berge i NA24.no.

Men det stopper ikke der. NA24s design legges snart om, og kommentatorpanelet fylles stadig vekk opp av nye, spennende personer innen næringslivet og politikken.

NA24.no er basert på et samarbeid mellom Nettavisen, de fire store regionavisene - Adresseavisen, Bergens Tidende, Stavanger Aftenblad og Fædrelandsvennen, samt Allers økonomiaviser iMarkedet og Propaganda.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere