RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nytt lavprisselskap til Norge

Sist oppdatert:
KLM satser på lavprissegmentet i Norge med sitt ferske selskap Basiq Air. Selskapet reklamerer med turer mellom Oslo og Nederland for 260 norske kroner.

Nå kaster den nederlandske flygiganten KLM seg inn i konkurransen om lavpriskundene med datterselskapet Basiq Air.

Fra 29. februar kan nordmenn fly til og fra Amsterdam for 29,99 euro, det vil si i overkant av 260 norske kroner. Det er KLMs charteroperatør Transavia som skal stå for flyene.

- Seriøst selskap

I lys av avsløringer om useriøse lavprisselskaper som forsøker å selge flybilletter til norske forbrukere, er det greit å vite at Basiq Air ikke er et av disse.

- Vi har hatt mange møter med Basiq Air, og det er et seriøst selskap, sier avdelingssjef for trafikkutvikling ved Oslo Lufthavn (OSL), Knut Stabekk, til TV 2 Nettavisen.

Pengene tilbake fra JetsSky

Stabekk forteller at OSL ikke har hørt noe fra det omdiskuterte selskapet JetsSky, til tross for flere forsøk på kontakt fra OSLs side. Det ble tidligere denne måneden kjent at selskapet solgte billetter uten å ha alle papirene og avtalene med flyplassene i orden.

JetsSky reklamerte med reiser fra Oslo 1. februar. På JetsSkys nettside står det nå at alle ruter er avlyst frem til 28. mars, og at passasjerer som har kjøpt billetter frem til det får pengene tilbake.

16. februar skal selskapet lansere sin nye nettside, med ferske ruter. Frem til det har JetsSky mange kontrakter å ordne med blant annet OSL og Amsterdam Schiphol.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere