RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Odfjell gir 57 millioner til de ansatte

Ledelsen i rederiet Odfjell er så lykkelige over de ansattes lojalitet at de belønner de ansatte med en ekstra månedslønn. I tillegg får over 30 ansatte en ekstrabonus i tillegg.

Odfjell har lagt bak seg en turbulent tid etter den omfatende pris-juks saken i USA. Saken har vært en stor påkjenning for ledelsen og resten av de ansatte.

Nå vil ledelsen belønne de ansatte som har vært lojale gjennom den tunge tiden, skriver Dagens Næringsliv.

- Utbetalingen er en anerkjennelse for den enestående lojaliteten de ansatte har vist overfor ledelsen og styre i den vanskelige tiden vi har vært gjennom. Måten de taklet sjokket på fortjener en påskjønnelse, sier konsernsjef Terje Storeng i Odfjell.

Halvparten av de 57 milloinene brukes til å betale ut en ekstra månedslønn til samtlige ansatte. Resten vil gå til mellom 30 og 40 personer i ledende stillinger i selskapet.

Odfjell har nå satt av nye 144 millioner kroner til utbetalinger i forbindelse med avsløringen om prissamarbeidet i USA. Dermed har avsløringen kostet rederiet 533 millioner kroner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere