RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Oksum overtar for Reinås

Sist oppdatert:
Jan Oksum (53) overtar som ny konsernsjef i Norske Skog etter Jan Reinås (59) fra nyttår. Reinås føler seg for gammel.

Konsernsjef Jan Reinås i Norske Skog føler seg for gammel til å lede et nytt børsnotert selskap, melder TDN Finans.

- Å starte som leder i et stort internasjonalt børsnotert selskap; da bør det være av årskategori Jan Oksum mer enn Jan Reinås, sa Reinås på en presentasjon onsdag.

I forståelse med styret og Jan Oksum vil Reinås stå til tjeneste utover første halvår 2004, slik at bedriften kan nyte godt av hans gode kontaktnett.

Oksum kommer fra stillingen som visekonsernsjef med ansvar for strategi og forretningsutvikling i Norske Skog og har vært ansatt i konsernet siden 1979.

- Styret i Norske Skog ser frem til et sterkt og godt samarbeide med Jan Oksum, heter det i en børsmelding fra selskapet.

Oksum erstatter Reinås som har vært konsernsjef i Norske Skog siden 1994.

Reinås informerte styret vinteren 2003 om at han ønsket å fratre sin stilling som konsernsjef senest ved fylte 60 år, og siden den gang har Norsk Skog-styret jobbet med å finne en avløser.

- Under hans ledelse har Norske Skog utviklet seg til å bli et av Norges største og mest internasjonale industrikonsern og verdens nest største produsent av treholdig trykkpapir med 23 fabrikker i 15 land, heter det i børsmeldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere