RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Opticom legger ned avdeling

(Jens E. Heftøy/TV 2 Nettavisen)
Sist oppdatert:
Opticom kutter i ansatte, og legger ned hele Thin Film-operasjonen i Linköping. I tillegg kutter IT-rebellen også i sine ansatte i Statene.

Thin Film i Linköping har 45 ansatte som nå alle har fått oppsigelsesvarsel, i følge svenske Corren.se. Det er finanssjef Erlig Svela som bekrefter at hele avdelingen skal legges brakk.

- Styret har vedtatt å legge ned i Linköping og gjennom varselet har arbeidet blitt innledet. I neste omgang fortsetter vi med forhandlinger med berørte fagforeninger, så ingen ting er formelt klart innen forhandlingene er avsluttet, men hensikten er helt klart å legge ned virksomheten i Linköping så snart som mulig, sier Svela til avisen.

Også i et datterselskap i USA er syv ansatte sagt opp, mens fire fortsatt jobber i selskapet.

- Det vi gjør nå er å avvikle selskap i stor skala, og når dette er gjennomført får vi sette oss ned og regne på hvor mye penger som er igjen som vi kan jobbe med i det norske moderselskapet, sier Svela.

Det har blitt innført børspause i Opticom i forbindelse med nyheten om nedleggelse av virksomheten. Aksjen ble sist omsatt for 62,50 kroner etter et kursfall på 6,02 prosent.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere