RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Oslo Børs starter opp

Foto: Scanpix
Til tross for at børslokomotivene Statoil og Hydro sliter på onsdagsmorgenen, åpner Oslo Børs svakt opp.

Hovedindeksen er opp litt over 0,1 prosent, på tross av oljeprisfall og Statoils guiding på Snøhvit-overskridelsen.

På vinnerlisten i dag finner vi flere shipping og oljeserviceselskaper. CanArgo ligger topper listen med en opptur på 10,6 prosent, mens PGS fortsetter å stige på gårsdagens gode resultatframleggelse. Aksjen er så langt denne onsdagen opp 5,9 prosent til 359 kroner.

Også Frontline har begynt å stige igjen. Tankratene har snudd, og Fredriksen-selskapet er så langt opp over én prosent.

Telenor lanserte i dag det nye mobilnettet umts, og så langt ser det ikke ut til at markedet vet hva de skal mene om den saken. Aksjen ligger så lang i dag stabilt, og mer informasjon ventes å komme på en pressekonferanse klokken 12.

Oslo Børs summerer opp måneden som gikk, og november ble nok en god måned i det norske aksjemarkedet og samtlige bransjeindekser utviklet seg positivt.

Hovedindeksen la på seg 8,9 prosent til 232,43 poeng etter å ha nådd historisk toppnotering seks dager på rad mot slutten av måneden. Dette er den største prosentvise oppgangen for hovedindeksen i løpet av en måned siden februar

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere