RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Pangstart for Ekebergrestauranten

Foto: Morten F. Holm (Scanpix)
Sist oppdatert:
Ekebergrestauranten omsatte for 64 millioner kroner på 10 måneders drift i fjor, mens resultatet havner på i overkant av tre millioner kroner. Også flere av de andre gourmetstedene går bra.

Kokk og restauranteier Bent Stiansen var bekymret før åpningen av den nye Ekebergrestauranten, men Stiansen og hans Statholdergaarden har klart å holde omsetningen opp, skriver Dagens Næringsliv.

Ekebergrestauranten med Christian Ringnes i spissen håpet på en omsetning på 30 millioner kroner, men endte opp med mer en det dobbelte. Også Feinschmecker, Statholdergaarden og Bagatelle går med million overskudd på henholdsvis 1,4 milliner, 2,5 millioner og en million kroner.

Le Canard og Oro sliter fortsatt med underskudd på 0,5 millioner og to millioner kroner. Nyetablerte Südøst vil ikke oppgi resultatet.

Utenfor Oslo er det ingen gourmetsteder som har mer overskudd enn en million eller større underskudd en million, viser en oversikt til Dagens Næringsliv.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere