RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(TV 2 Nettavisen)

PayPal stoppet homofile

En sex-nettside for homofile opprettet en innsamlingsaksjon for orkanofre. Det likte ikke PayPal, og stengte muligheten.

PayPal har det for seg å stenge innsamlingsaksjoner. For ikke lenge siden stoppet de nettsidene til Something Awful, som samlet inn penger fra sine brukere til ofrene fra Katrina.

Nå har de også stoppet fondet til Cruising For Sex. De samlet inn penger til noen av sine ansatte som var ofre i New Orleans etter orkanen. PayPal mente de brøt deres retningslinjer for vokseninnhold.

Kontoen ble i en periode gjenåpnet, men så stengte PayPal igjen innsamlingen. De var ikke var overbevist om at siden kunne hjelpe noen som helst uten at det inkluderte sex, melder The Inquirer.

Og da går det som det ofte går i USA: Søksmål tas ut. Cruising For Sex krever at kontoen deres permanent åpnes igjen, og at en dommer påpeker at de gjør ting etter PayPals retningslinjer.

I tillegg krever de selvsagt erstatning for tapte inntekter og ikke minst følelsesmessig stress som følge av problemene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere