RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Pen vekst for Olav Thon

Olav Thon Eiendomsselskap ser lyst på fremtiden. I tredje kvartal noterte selskapet seg for en pen vekst, med et overskudd på 82,4 millioner kroner før skatt.

Fortsatt lav rente og vedvarende kjøpsfest, gjør Olav Thon Eiendomsselskap til optimister. Selskapet ser lyst på fremtiden, og arbeider nå med planer om en storstilt sammenbygging av Sandvika Storsenter og Info-Rama i Bærum.

- Konsernets største eksponering er mot kjøpesentersegmentet, som styret vurderer å ha positive fremtidsutsikter, skriver styret i en pressemelding. Olav Thon står bak flere av de største kjøpesenterene i Norge, deriblant Strømmen Storsenter, Ski Storsenter og Sandvika Storsenter.

I tredje kvartal kunne Olav Thon Eiendomsselskap notere seg for en pen vekst. Inntektene økte med 5 prosent til 201,7 millioner kroner, mens resultatet før skatt økte med 75 prosent til 82,4 millioner kroner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere