RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Peppes Pizza til Kuwait

Den norske pizzakjeden Peppes Pizza etablerer seg i Kuwait. I morgen åpner kjedens forhåpentligvis første restaurant i Gulfen.

- Dette er på mange måter en milepæl i Peppeshistorien, og vi gleder oss til å se hvordan produktet og konseptet blir mottatt i dette markedet, sier administrerende direktør Joannis Vendrig i Peppes Pizza.

Etableringen i Midt-Østen skjer i samarbeid med National Arabac Co., som har inngått en 10-årig franchiseavtale med Peppes.

Det har vært en omfattende prosess siden avtalen ble undertegnet i august 2003. Blant annet har en delegasjon fra NAC vært i Norge i tre måneder for å lære seg Peppes-konseptet. Representanter fra Peppes Pizza vil også selvsagt være til stede når restauranten åpner 20. januar, skriver Peppes i en pressemelding.

- Alle forutsetninger ligger til rette for at dette skal bli vellykket, både med tanke på markedet, samarbeidspartner og samarbeidsform. NAC er svært profesjonelle i sitt arbeid, og vi er trygge på at de vil forvalte og bygge Peppesmerkevaren på en utmerket måte i sitt marked, fortsetter Vendrig.

Dersom Peppes gjør suksess hos kuwaiterne, kan det bli aktuelt å åpne flere restauranter både der og ellers i Midt-Østen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere