RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Populære søndagsaviser

Sist oppdatert:
I forrige uke varslet Telemarksavisa at de kommer med søndagsutgave. Nå vil både Varden og Rogalands Avis gjøre det samme.

I hemmelighet har Vardens ledelse jobbet med planene om å komme med søndagsutgave siden i vår. I september kan telemarkingene trolig holde den første søndags-Varden i hånda.

- Vi har søndagsavis på beddingen, og første utgave vil være på gata i løpet av en måneds tid. Mer konkret enn det kan jeg ikke være. Vi har jobbet med dette over lang tid, i samarbeid med både styret og de tillitsvalgte, sier Kydland til Varden.

Varden har de siste månedene styrket redaksjonen med flere nye journalister, og det kan også bli aktuelt å ansette flere på grafisk side også.

I forrige uke melde konkurrenten Telemarksavisa at de vil gi ut en søndagsutgave, og avislesere i Telemark får altså nå to lokale aviser syv dager i uka.

Også Rogalands Avis satser på søndagsleserne. Fra og med 5. september kommer avisen med en fast søndagsutgave. Innholdet skal være en miks mellom nyheter og helgestoff, ifølge Kampanje.com.

- Søndagsmarkedet er på vei opp, og de fleste søndagsavisene i landet har et opplag som overstiger hverdagsopplaget. Vi har tro på at vi vil lykkes, og at regionen vil ta imot et lokalt alternativ med åpne armer, sier administrerende direktør Raymond Lind til fagbladet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere