RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Scanpix)

Proffene tipser om julegaver

Sist oppdatert:
Hvert år er det enkelte presanger som er vanskeligere å kjøpe enn andre. Her er julegavetipsene som vil gjøre shoppingen enklere for hele familien.

Julaften kryper stadig nærmere. Nå begynner de aller fleste av oss som ikke har gjort unna juleshoppingen, for lengst å blir ganske stresset.

Derfor har TV 2 Nettavisen, i samarbeid med de profesjonelle julegavehandlerne Kristin Berling og Marianne Johnsen i reddendeengel.no, funnet frem til de beste presangforslagene.

Far:

Radio LA61XRay 420 kroner Selvsøkende med ørepropper. (Lexon, Parkveien 15, Oslo). Da får han følge på hele skituren.

Mor:

Myke Føtter, 60 minutter fotbehandling (Colosseum Spa, Middelthunsgt 21, Oslo). Fordi mor fortjener litt pleie og avslapning.

Søster:

Danseskøyte Susanne Sycab 299 kroner (G-Sport, Bogstadveien 12, Oslo). Hun blir aldri for stor til å ha det gøy.

Bror:

Egen webside, fra 2500 kroner. Gå inn på www.reddendeengel.no for å få videre instruksjoner. Dermed kan kjendis-drømmen bli oppfylt.

Besteforeldre:

Spesiallaget fotoalbum av barnebarna, for 2500 kroner. Gå inn på www.reddendeengel.no for å få videre instruksjoner. På denne måten kan besteforeldre lettere skryte av barnabarna.

Tanter og onkler:

God musikk, for eksempel Ephemeras siste. En gave som skaper god stemning.

Maset og kjaset den siste uken før jul kan ta knekken på enhver julestemning. Så for å slippe å løpe fra butikk til butikk, er kanskje profesjonelle shoppere en grei førjulspresang å gi seg selv.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere