RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Puppetriks fra Ryanair

Sist oppdatert:
Slik så hun ut før. Nå har Ryanairs engel fått bryster. Selskapets nordiske sjef brast ut i latter da hun fikk nyheten. Se de utrolige før- og etter-bildene.

Slik vil engelen fremstå på de nye Ryanair-flyene. (Alle foto: Ryanair)
Slik vil engelen fremstå på de nye Ryanair-flyene. (Alle foto: Ryanair)

HTML EMBEDDet irske lavprisselskapet går stadig nye veier for å kapre markedsandeler. Nå har toppsjefen i Ryanair, Michael O’Leary, bestemt at den flygende engelen på selskapets logo skal utstyres med større bryster.

Ryanair bekrefter at til sammen 150 nye Boeing 737-800 fly skal utstyres med den mer barmfagre modellen.

Alle fly skal "oppgraderes"
Videre skal samtlige fly i den irske lavprisflåten gjennomgå ”skjønnhetsoperasjonen” innen 2005.

Ryanairs engel - før og etter...
Ryanairs engel - før og etter...

Forberedelsene av logoendringen har foregått i det stille. Ifølge britiske medier ble det først kjent utenfor ledelsen da den kosmetiske endringen ble oppdaget av ansatte ved Stanstead flyplass utenfor London.

Ryanairs nordiske sjef, Lotta Lindquist, var selv ukjent med endringen da TV 2 Nettavisen kontaktet henne tidligere i uken.

- Vi vil ikke utnytte situasjon
Fredag ettermiddag var hun imidlertid bedre informert.

- Vi ønsker ikke å utnytte eller melke situasjonen. Endringen ble foretatt av aerodynamiske årsaker. Siden vi oppgraderer flyflåten, vil vi benytte anledningen til å gi våre passasjerer en mer oppløftende opplevelse, sier hun humoristisk til TV 2 Nettavisen.

Passasjertrafikken har tidligere ikke vært noe problem for Ryanair. I november fraktet selskapet 2 millioner passasjerer, som innebar en økning på 60 prosent fra foregående år. Så gjenstår det å se om det kirurgiske logo-inngrepet sørger for at veksten fortsetter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere