RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Arne Lutro/TV 2 Nettavisen

Pyramidelisten som rystet Norge

Sist oppdatert:
Over 400.000 har sjekket aksjonærlisten i T5PC på TV 2 Nettavisen. Rekordmange avsløringer fulgte i kjølvannet. Her finner du T5PC-listen.

Bare i løpet av noen timer hadde 200.000 lesere vært inne på T5PC-listene som TV 2 Nettavisen ekslusivt la ut tirsdag denne uken. Fredag formiddag hadde antall lesere blitt dobbelt så stort, med over 400.000 lesere til nå.

- Dette viser hvor utrolig stor interesse det er for hvem som har vært med i pyramiden, sier ansvarlig redaktør Gunnar Stavrum i TV 2 Nettavisen.

Lokale avsløringer
Publiseringen av aksjonærlista har uten tvil vært den største enkeltnyheten i TV 2 Nettavisens historie. Aldri før har en offentliggjøring av denne typen fått så stort omfang. For Stavrum understreker at det ikke lesertallene som gleder han mest.

- For oss var det viktig å bidra til å få avdekket pyramidenettverk på lokale nivå. I ettertid ser jeg at hensikten med offentliggjøringen er oppnådd, sier Stavrum.

For det finnes knapt den lokalavis, radiostasjon, fjernsynskanal eller nettutgaver som ikke har trykket fullstendig liste over T5PC-aksjonærene i sitt distrikt. Ett døgn etter offentliggjøringen hadde hele 37 aviser trykket eller henvist til listene. Prester, politikere, idrettsprofiler, ordførere, namsmenn og politifolk har alle blitt avslørt.

Også Sveriges største avis, Aftonbladet, trykket denne uken listen over de 5000 svenskene som stod oppført med aksjer i pyramideselskapet.

Økning på økonomi
TV 2 Nettavisen har vært ledende i T5PC-skandalen helt siden bobla sprakk torsdag for to uker siden. Du kan lese alt T5PC-skandalen her.

Økonomiseksjonen i TV 2 Nettavisen har de siste ukene opplevd en enorm økning i antall lesere, hovedsakelig som følge av T5PC-konkursen. Og i dagene rundt publiseringen av aksjonærlista fikk seksjonen ifølge portalsjef Pål Øverseth Nisja over tre ganger så mange lesere som normalt.

- For TV 2 Nettavisen er satsing på personlig økonomi og annet økonomistoff en bærebjelke, og vi har store planer om å utvide satsingen over nyttår. Fra før er TV 2 Nettavisens økonomiseksjon den definitivt største økonomisiden på nettet i Norge, sier Nettavisen-redaktør Gunnar Stavrum.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere