RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Pyramidetopper ber om tid

Sist oppdatert:
Toppene i WGI-systemet som er krevd for 1,5 millioner kroner av tidligere medlemmer, ber om en ukes ekstra frist til å møte kravet.

21 medlemmer av pyramidesystemet WGI har via advokat Olav Sylte, krevd toppene i systemet for 1,5 millioner kroner.

Klokken 15 mandag gikk fristen ut, men ingen av toppene hadde da betalt en eneste krone til de tidligere WGI-medlemmene.

Trenger en uke
Nå har de tidligere såkalte verdenslederne i WGI gjennom advokat Tom Plünnecke bedt om en uke ekstra for å møte kravet.

- Jeg har blitt bedt om å vurdere å gå inn i saken, men trenger en uke for å avgjøre hvorvidt jeg skal si ja eller nei til dette. På det grunnlaget har jeg bedt Advokatkontoret Sylte om mer tid, sier advokat Tom Plünnecke til TV 2 Nettavisen.

Plünnecke ønsker ikke å si hvem av de fem pyramidetoppene som har kontaktet ham. Han vil heller ikke spekulere i om han kommer til å gå inn i saken eller ei.

Søksmål
Advokat Olav Sylte som representerer de 21 pyramidemedlemmene skal tirsdag i et møte med Plünnecke for å diskutere saken nærmere.

- Vi kommer til å utarbeide et utkast til søksmål mot de fem, og dette vil bli levert advokat Plünnecke. Vi kommer imidlertid til å vente med å sende søksmålet til tingretten, sier Sylte.

De 21 medlemmene som føler seg lurt inn i WGI, har vurdert to ulike rettslige tiltak mot pyramidetoppene. Det ene har vært å anmelde WGI-toppene til Økokrim - det andre å bringe saken inn for Forliksrådet.

Medlemmene besluttet mandag kveld altså å saksøke pyramidetoppene dersom de ikke får pengene de mener å ha krav på.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere