RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Q-melk inntar butikkene

Sist oppdatert:
Nå tar både Ica- og Coop-systemet inn Q-melk. Det er press fra forbrukerne som har fått Tine-konkurrenten på plass.

- Vi har tatt inn Q-melk etter relativt stort press fra våre kunder. Kunder her i butikken har sagt at de ønsket å gå i andre butikker å handle, både melk og andre varer, dersom vi ikke fikk inn Q-melk, sier butikksjef Truls Dedekam på Mega på Skøyen i Oslo til NRK.

Administrerende direktør Bent Myrdahl i Q-meieriene gir forbrukerne æren for at de får levere til flere butikker. Han mener Coop-ledelsen fikk fart på seg da kravene kom fra kundene.

Det er avsløringen om at Tine ville betale Ica 16 millioner kroner for å bli kvitt konkurrentene som har satt sinnene i kok hos den jevne forbruker.

Mange velger ost fra Synnøve Finden og melk fra Q-melk i stedet for meierigigantens produkter. I forrige uke doblet Q-meieriene melkesalget , mens Tines melkesalg falt mellom tre og fem prosent.

Kommunikasjonsdirektør Bjørg Bruset i Tine innrømmer at de har en jobb å gjør i forhold til å bygge opp tilliten igjen, slik at salget får fart på seg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere