RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Reder ute av fengsel

Foto: Tor Richardsen/Scanpix
Sist oppdatert:
Skipsreder Tor Johan Stuve og hans to tidligere ansatt ble onsdag sluppet ut fra varektekt i forbindelse med bedragerisiktelsen på 51 millioner kroner.

Stuve ble fengslet 22. juni, mens hans tidligere ansatte Susann Kolbjørnsen og Petter Hellevik ble satt i varetkst i begynnelsen av juni.

- Vi har foretatt de avhørene vi trenger foreløpig. Vi anser det slik at det ikke lengre er noen fare for bevisforspillelse, sier politiadvokat Anne Haugmoen Karlsen til NTB.

De tre redertoppene er siktet for grov økonomisk utroskap og bedrageri av 51 millioner kroner i forbindelse med konkursen i rederiet Tordenskjold for to år siden. Stuve var styreformann i gruppen, mens Kolbjørnsen var administrerende direktør. Petter Hellevik var styremedlem.

Ifølge siktelsen skal Stuve og co. ha kjøpt skip privat for siden å selge disse til overpris til Tordenskjold. De tiltalte nekter all straffskyld.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere