RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rekordpris på fjellhytte

Sist oppdatert:
Fiskeinvestoren Arne Stang fikk storfisk på kroken da han skulle selge hyttetunet sitt på Geilo nylig. Over 20 millioner kroner la en ivrig kjøper på bordet.

Stang kjøpte tomten for fire år siden for 2,7 millioner kroner, og har brukt omtrent ti millioner kroner på å bygge hyttetunet.

Nå har en forretningsmann fra Bergen bladd opp mellom 20 og 21 millioner kroner for å sikre seg eiendommen. Det gir ny rekord i hyttemarkedet for fjelleiendommer, skriver Dagens Næringsliv.

Hyttetunet har aldri vært annonsert i markedet, og omstendighetene rundt salget er en godt bevart hemmelighet.

- Jeg verken vil, eller kan, kommentere DNs opplysninger. Jeg vil ikke en gang bekrefte om jeg har hatt et slikt oppdrag, sier eiendomsmegler Christian Haatuft i Terra Eiendomsmegling på Geilo til avisen. Haatuft har stor sett ansvaret for hyttesalgene i området.

Den forrige rekorden ble satt i desember i fjor, da investor Børge Gretland fikk nær 20 millioner kroner for sin eiendom på Hafjell.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere