RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Resultatvarsel fra Consorte

Sist oppdatert:
It-selskapet venter en svakere utvikling i fjerde kvartal enn tidligere spådd.

Consorte har tidligere indikert forventninger om bedret utvikling i fjerde kvartal. Imidlertid tyder trafikk og volum så langt i 4. kvartal på at man ikke får den forventede omsetnings- og resultatutvikling.

- Første del av 4. kvartal har gitt et klart svakere trafikkvolum enn vi tidligere har forventet, sier Guttorm Johansen, konsernsjef i Consorte Group.

- Trafikknedgangen for telefon er mest tydelig i Norge, og er gjennomgående i kundemassen. Kundemassen fortsetter å øke som før, men samtidig ser vi en økt bruk av kanaler som sms, mms, e-post, fax og web for henvendelser til våre kunder, sier han.

Dersom utviklingen fortsetter uendret gjennom fjerde kvartal, forventes det å ville gi en omsetning for konsernet på 36 millioner kroner og et tilhørende driftsresultat og resultat før skatt på henholdsvis -1,5 og -2,0 i fjerde kvartal.

Selskapet ser ikke de samme tendenser til trafikknedgang i eksisterende kundemasse i de øvrige markedene, og er fremdeles optimistiske i forhold til vekstmulighetene særlig i det svenske og det britiske markedet, heter det i en melding fra selskapet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere