RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Røkke kjøpte drømmetomt

Sist oppdatert:
Kjell Inge Røkke har kjøpt en av to tomter han trenger for å bygge sitt drømmepalass i Asker.

Røkke og kona Anne Grete Eidsvig har lenge hatt planer om å bygge et kjempehus på idylliske Konglungen i Asker. Ekteparets planer har foreløpig vært forsinket av godkjennelsesprosesser i Asker kommune.

En av to tomter Røkke ble solgt for to uker siden , og nå bekreftes det at det er Røkke som er kjøperen.

Kommuneplanansvarlig i Asker, Tor Arne Midtbø, kunne onsdag kveld fortelle Budstikka at det er Kjell Inge Røkke som har kjøpt den ene tomten på Konglungen i Asker.

Det er ukjent hva Røkke har betalt for tomten. Prisantydningen da eiendommen ble lagt ut for salg i slutten av april lå på 20 millioner kroner.

Røkkes søknad om å få bygge på tomten behandles i kveld i et møte i Asker kommune.

Ifølge arkitekt Jan Inge Lindebergs tegninger, skal husene i både Konglungveien 48 og 50 rives for å få plass til den nye villaen. Det planlagte huset har 32 rom, svømmebasseng, tennisbane og garasje med plass til 14 biler. Men Lindeberg påpeker at planene ikke nødvendigvis er avhengig av begge tomtene for å gjennomføres.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere