RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Røkke raser mot journalister

(Foto: Scanpix)
Kjell Inge Røkke ga klart uttrykk for at han var lut lei journalister og deres spekulasjoner da han møtte NRK for å kommentere refinansieringsplanen torsdag.

– Vi skal fortsette å utvikle de industribedriftene som utvikles, og så får dere spekulere som dere vil spekulere. Det er hyggelig å se at de ansatte som er i bedriftene har tillit til det vi har gjort og det vi kommer til å gjøre, og så overlater vi til sånne som dere med mindre begavelse å spekulere, sa han ifølge NTB.

– Men har ikke de ansatte krav på å vite om du kommer til å selge eller ikke?

– Nå synes jeg på en måte at du bør ta deg sammen litt. De ansatte har ikke vært bekymret. De ansatte har krav på å få informasjon, og det har de fått av oss, sa Røkke.

Finansmannen sa refinansieringsplanen har blitt arbeidet med på en strukturert og skikkelig måte, og at partene er kommet fram til en løsning som alle er fornøyd med.

– Men er du gjeldsslave?

– Jeg føler ikke noe behov for å kommentere de spekulasjonene som dere kommer med. Jeg konsentrerer meg om det jeg har gjort i mange år - å drive industri og utvikle arbeidsplasser, sa Kjell Inge Røkke.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere