RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Foto: Alf Ove Hansen / SCANPIX)

Røkke-selskap får ny sjef

Sist oppdatert:
For en måned siden skiftet et av de øverste leddene i Kjell Inge Røkkes selskapspyramide navn. Nå har selskapet også fått ny sjef.

Det har skjedd en kraftig opprydning i selskapsstrukturen i Kjell Inge Røkkes industriimperium det siste året. Omlegging ble delvis utløst av betalingsproblemene Røkke kom opp i fjor høst.

Som TV 2 Nettavisen skrev for en knapp måned siden, har Røkke gjennomført et navneskifte for selskapet som tidligere lå øverst i Aker RGI-pyramiden, nemlig Aker RGI AS. Selskapet heter nå TRG Holding AS.

Da navneskiftet ble gjennomført, sto Aker-sjef leif Arne Langøy oppført som daglig leder for TRG Holding AS. Nå har Langøy takket for seg, og overlatt jobben til Olav Revhaug.

Revhaug har i en årrekke vært blant Kjell Inge Røkkes mest betrodde medarbeidere, og innehar flere sentrale posisjoner i Røkke-systemet. Revhaug er fra før styremedlem i TRG Holding AS.

Ifølge Brønnøysundregistrene sitter Revhaug i styret eller sjefsstolen for hele ni selskaper i Røkke-systemet. I tillegg er han varamadlem til styret i Midtnorsk Fly- og luftsportsenter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere