RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Røkkes skatt mest ettersøkt

Foto: Åge Pedersen/SCANPIX (Scanpix)
Milliardæren og industribyggeren Kjell Inge Røkke har så langt flest treff på TV 2 Nettavisen skattesøk. Prøv tjenesten her.

Folk lot seg ikke be to ganger da TV 2 Nettavisen bød på søkemuligheter i 2004-ligningen kun basert på navn. 120.000 treff registrerte IT-konsulent Bjørn E. Fløtten fra Trondheim, mannen som har utviklet tjenesten.

Her kan du søke etter skatten din - og naboens.

- Det var stor pågang, og i perioder har vi hatt kapasitetsproblemer på maskinene, sier han. Først ved 14-tiden i dag hadde søkemotorene kjølnet såpass at det hele gikk noenlunde knirkefritt.

Røkke i tet
På en uhøytidelig oversikt over hvilke navn det ble søkt mest på i dag, kommer altså milliardæren og industrimannen Kjell Inge på topp. Nylig plasserte han seg på en åttendeplass på finansavisenes rangering av Norges rikeste, og han forsvarer denne plassen på 2004-ligningen. Eiendomskongen Olav Thon plasserer seg for øvrig på topp på rikinglista i år med fire milliarder kroner i formue på 2004-ligningen.

Men selv om mange er nysgjerrige på Røkkes inntekt og formue og hva han yter til fellesskapet, var det vanlige navn som Olsen, Hansen og Larsen som ble hyppigst tastet inn på TV 2 Nettavisens skattesøk, noe som sikkert skyldes at de forekommer i et stort antall kombinasjoner.

Iversen, Bondevik og Stoltenberg
Blant de hele navnene som var gjengangere i søkemotoren i dag finner vi Vålerenga-spissen og landslagsspilleren Steffen Iversen samt avtroppende statsminister Kjell Magne Bondevik og påtroppende Jens Stoltenberg .

Aylar og Ari
Lenger ned på lista dukker det flere kjendisnavn opp, blant annet Lyn-trener Henning Berg, modellen Aylar Lie og artisten og komikeren Kristian Valen. Prinsessens ektemann, forfatteren Ari Behn , kommer hakk i hæl.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere