RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Gotogate
Gotogate

Samler Beitostølen til ett rike

Sist oppdatert:
Steinar Hovi har gjort ski-Norge enda mer attraktivt. Med 1.800 kommersielle senger ønsker han å bringe turistnæringen på banen og samle Beitostølen til ett rike.

- Hemmeligheten ligger i å bidra til å samle hele destinasjonen slik vi har gjort det på Beitostølen. Det er helt nødvendig, sier Hovi til Dagens Næringsliv.

Sammen med sine to sønner Atle og Bjørnar har han gått inn for å bringe turistnæringen til Beitostølen. 600 hotellsenger, 600 hyttesenger og 600 leiligheter er etablert. Samtidig påpeker Håvi at det er nødvendig og være involvert i alt som er viktig for utviklingen, fra booking til utleie av lokaler til det lokale kabel-TV-selskapet.

- Vi er avhengige av at alle elementer fungerer, at alle er på samme lag og har samme mål, sier han til avisen.

Nå er de i gang med å innføre en ordning der gjestene skal bli utstyrt med et nøkkelkort som kan brukes overalt, fra skiheisen til restauranter og forretninger, hvor regningen blir gjort opp ved avreise. Men planene stopper ikke her.

- I utenlandsmarkedene er Beitostølen altfor lite. Målet er at vi på sikt kan samle flere destinasjoner i et Norway Resorts, forteller Hovi.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere