RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Samme flopp, ny farge

Nokias forsøk på å komme seg inn på spillmarkedet var en flopp. Så forsøkte de seg igjen – og floppet igjen. Nå prøver de på nytt.

Nokia N-Gage må kunne sies å ha vært en flopp. Det var en relativt stygg telefon, og ikke var den god som håndholdt konsoll heller. Batteriet måtte blant annet tas ut for å kunne bytte spill.

Forsøkte på nytt
I en oppgradert versjon, QD, rettet Nokia opp mange av feilene som den første N-Gage bare preg av, men heller ikke denne ble noen stor suksess. Markedet var rett og slett ikke klar for å akseptere Nokia som den nye konsoll-leverandøren – og fortsatt var ikke enheten den vakreste mobiltelefonen.

Nokia har derfor bestemt seg for å lansere en ny utgave av N-Gage. Det er ikke snakk om en oppgradert versjon, men rett og slett den siste utgaven i ny sølvgrå farge. Alle gode ting er tre? Det skal trolig mer til enn som så.

Flere spill
Sammen med lanseringen lanserer også Nokia en rekke nye spill. Skal vi tro The Inquirer er i alle fall ett av dem potensielt gode.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere