RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

SAS innfører nytt klasseskille

Sist oppdatert:
Champagne til de som sitter fremst i flyet, og lite eller ingenting til de som sitter bakerst. Det kan bli realiteten på SAS-fly til Europa.

Flyselskapet SAS vil omkort tid introdusere et nytt klasseskille på sine flygninger til Europa. Det skriver Dagens Næringsliv tirsdag.

Mandag 23. august planlegger flyselskapet å arrangere pressekonferanser både i København, Oslo og Stockholm for å presentere sine siste planer i kampen om passasjerene.

Ifølge DN vil selskapet innføre nye klasseskiller ombord på alle Europa-rutene, inkludert SAS Braathens ruter ut fra Norge.

Det vil bli tre klasser. Bakerst et Snowflake-konsept, hvor passasjerene ikke får noen service overhodet. Disse billettene blir rundt 25 prosent rimeligere enn de rimeligste turistklassebillettene. Det er ikke klart om passasjerene på disse rutene vil opptjene bonuspoeng, men trolig vil poengopptjeningen bli halvparten av for vanlige turistklassebilletter.

Økonomiklasse fortsetter mer eller mindre uforandret som i dag.

Businessklasse blir oppgradert med bedre mat og service. Trolig vil også opptjeningen av bonuspoeng øke for de stadig færre som velger å bruke penger på en businessbillett.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere