RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

SAS-passasjerer må vente en uke

Sist oppdatert:
SAS-selskapet Snowflake måtte innstille en flyvning fra Sarejevo til København på grunn av uvær. Passasjerene fikk tilbud om billetter til neste fly, en uke senere.

Onsdag kveld måtte en av maskinene til SAS' lavprissatsing Snowflake gi opp å lande i Sarajevo på grunn av tett tåke. Flyet returnerte til København, og passasjerene som skulle vært med flyet fra Sarajevo måtte bli igjen, skriver Ekstrabladet.

Passasjerene fikk beskjed om at de kunne være med Snowflakes neste ordinære avgang fra Sarajevo, som er onsdag i neste uke, ifølge Aftenposten.

- Datteren min og 16 andre studenter fra Aalborg sitter på flyplassen og har hverken fått vått eller tørt. Kiosken der nede vil ikke ta visakort. Jeg har akkurat satt inn mer penger på kontoen hennes. De har ikke råd til å ta inn på hotell til neste uke, sier Eva Bach fra Hadsund i Jylland til Ekstrabladet.

Overnatting fra onsdag til torsdag ble betalt av Snowflake, men etter dette måtte passasjerene klare seg selv.

Informasjonsmedarbeider Mikkel Nielsen i SAS sier situasjonen er force majeure, og da er flyselskapet ikke forpliktet til å gjøre noe ekstra for passasjerene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere