RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

SAS-sjef tjente fett

Sist oppdatert:
Jörgen Lindegaard, konsernsjef i SAS, har tatt plassen som reiseindustriens best betalte leder.

Jörgen Lindegaard er pekt ut som den personen som tjente best innenfor reiseindustrien i 2005. Til tross for at lønna hans sank med 1 million svenske kroner i fjor sammenlignet med året før, tjente han drøyt 8 millioner svenske kroner i 2005.

NA24 - din nye næringslivsavis

Best betalte kvinne er også ansatt i SAS. Finansdirektør, Gunilla Berg, tjente i fjor 3,4 millioner svenske kroner, viser en årsoversikt fra det Svenske forretningstidsskriftet Travel News.

På andre plass blant mennene finner vi tidligere konsernsjef i SAS og nå styreleder i Etour, forskningsinstituttet for turisme, Jan Stenberg. Han tjente 6,1 millioner svenske kroner.

Stena Lines gründer, Dan Sten Olsson, må nøye seg med en fjerdeplass med sine 5 millioner i lønn. Olsson har allikevel nok til salt til maten. Han er nemmelig registrert med en formue på nesten 160 millioner svenske kroner, melder Dagens Industri.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere