RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

SAS til Høyesterett

Striden mellom SAS og 300 tidligere bakkeansatte i Braathens skal opp i Høyesterett.

SAS har allerede vunnet frem i både i tingretten og lagmansssretten i striden med 300 tidligere bakkeansatte i Braathens.

Tidligere i sommer anket LO sammen med YS-fagforbundet Parat saken inn for Høyesterett, og nå er det klart at saken vil bli behandlet i januar neste år.

Tvisten mellom SAS/SGS og omlag 300 tidligere bakkeansatte i Braathens dreier seg om hvorvidt SAS-konsernets samordning av bakketjenestene i SAS og Braathens høsten 2002 er en virksomhetsoverdragelse eller ikke.

- Slår Høyesterett fast at det foregikk en virksomhetsoverdragelse, skal de ansatte i de to selskapene behandles likt. Det er ikke tilfellet i dag. De tidligere ansatte i Braathens har verken fått med seg opparbeidet ansiennitet eller stillingsbrøker over i det SAS-eide selskapet SGS, sier lederen for Parat, Lisbeth Eliasson, i en pressemelding.

Hun har store forventninger til behandlingen i Høyesterett.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere