RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Schibsteds økonomi som ventet

Mediekonsernet Schibsted fikk et resultat før skatt i første kvartal i år på 129 millioner kroner - 3 millioner kroner mer enn i samme periode i fjor.

- Resultatet er som ventet, og gir oss god utgangsfart for å levere gode resultater i kvartalene som kommer, sa Schibsteds konsernsjef Kjell Aamot da han presenterte resultatet torsdag.

Driftsresultatet (EBITA) de tre første månedene i år er 182 millioner. Det er beste førstekvartalsnotering noensinne for Schibsted, og 10 millioner kroner opp fra samme periode i fjor.

Schibsted ser usikkerhet knyttet til videre drift og finansiering av Kanal 24, ifølge konsernsjefen. Konsernet er indirekte eier i radiokanalen gjennom sitt eierskap i TV 2 og flere aviser.

Driftsinntektene første kvartal var 2.270 millioner kroner. Det er 241 millioner kroner bedre enn resultatet de tre første månedene i fjor.

Aftenposten kom noe bedre ut i første kvartal i år enn avisen gjorde de tre første månedene i fjor, men har fortsatt utfordringer med opplagsfall og et svakt rubrikkmarked.

(NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere