RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se MacGyvers comeback

Sist oppdatert:
I helga gjorde MacGyver comeback. Se hvordan det gikk seg til, og alle de andre fantastiske SuperBowl-reklamene.

Når det er finale i amerikansk fotball samler millioner av seere seg fremfor tv-skjermene. Der samler de seg ikke bare for å se amerikansk fotball, men også for det legendariske pauseshowet og reklamene som sendes.

Reklamefilmene under SuperBowl er kjente for å være påkostede og vittige, og de fleste seerne vil få med seg reklamene. Dette er en fantastisk mulighet for annonsørene, som bruker store summer på å lage de beste og mest vittige reklamene for å få oppmerksomhet og ikke minst opprettholde ryktet til SuperBowl-reklamene. Det å ha den beste reklamen under SuperBowl blir en stor ære, og betyr svært mye oppmerksomhet.

MasterCard klarte i år å få Richard Dean Anderson til å gjøre et comeback i rollen som MacGyver i en av sine SuperBowl reklamer. Se denne og alle de andre morsomme reklamefilmene på en av lenkene under.

Fordi interessen rundt disse reklamefilmene er enorme rett i etterkant av SuperBowl, kan enkelte nettsteder bli overbelastet. Vi har derfor lagt ved lenker til tre nettsteder som har lagt ut filmene gratis på nett.

AOL
Ifilm
PutFile

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere