RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«Se og Hør» vil på tv

Se og Hør-forlaget hadde sist regnskapsår et overskudd før skatt på 106,3 millioner kroner. Selskapet varsler samtidig at forlaget vil satse på nett og tv.

Overskuddet før skatt i Se og Hør-forlaget endte siste regnskapsår på 106,3 millioner kroner. Det er opp fra tilsvarende resultat for perioden 2003/2004 på 76,6 millioner kroner. Men det er imidlertid verdt å merke seg at da Se og Hør på samme tid i fjor sendte ut en pressemelding med årsresultatet, var overskuddet før skatt på 102,4 millioner kroner, skriver Kampanje.

Nelvik & Co så den gang bort i fra ekstraordinære kostnader på over 20 millioner kroner i forbindelse med lanseringen av Weekend for å kunne legge frem en liten resultatnedgang.

Nå er imidlertid resultatet justert ned igjen til 76,6 millioner kroner og selskapet kan på nytt vise til fremgang, og denne gangen ganske betydelig.

Totalt omsatte forlaget for perioden som endte 30. september på 664,9 millioner kroner, opp 6,7 prosent sammenlignet med sist år, skriver Dagens Næringsliv. Det samlede opplaget faller imidlertid.

Samtidig varsler Nelvik at han vil inn på ny plattformer, og sjefredaktøren bekrefter overfor avisen at tv er ett av satsingsområdene.

- Vi vet jo at de store paparazzibyråene filmer like mye som de som de tar bilder nå for tiden. Og der skjer det jo mye artig, sier Nelvik til avisen.

2006 skal bli året der Se og Hør også kommer på nett.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere