RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Carl Fredrik Seim, Mjellem & Karlsen, Verft, Bergen
Carl Fredrik Seim, Mjellem & Karlsen, Verft, Bergen

Seim tvinges til prisdump

Carl Fredrik Seim dumper prisen på drømmevillaen han kjøpte i 2001. Seim trenger penger, og boligen forsøkes solgt for 3,5 millioner mindre enn han kjøpte den for.

Konkursrammede Carl Fredrik Seim sliter med å få solgt sin bolig på Milde utenfor Bergen. Boligen som Seim kjøpte for 13 millioner kroner i 2001 ble ikke solgt til prisantydning 11,5 millioner, og nå senkes prisantydningen til 9,5 millioner kroner, skriver Finansavisen.

Eiendommen ligger ved sjøen i et av Bergens fineste nabolag. Den ble lagt ut på tvangssalg etter konkursen til Seim i høst, men pågangen har vært minimal.

- Vi har hatt rundt 30 interessenter innom boligene, men har ikke fått inn bud som er i nærheten av prisantydningen. Derfor vil vi nå annonse boligen for 9,5 millioner for å signalisere en ny pris i markedet, sier megler Arne Grünert i Bergen Boligmegling.

Han mener prisen Siem selv betalte nødvendigvis ikke er en god pekepinn for hva boligen er verdt.

Boligen er på 538 kvadratmeter og har en tomt på 11 mål. Boligen trenger ifølge megleren oppussing.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere