RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Selger for 20 mill. i Blindleia

(Meglerhuset Sædberg)
Sist oppdatert:
Investor Riulf Rustad rekker ikke å bruke landstedet.

Investoren Riulf Rustad selger landstedet sitt i Blindleia utenfor Lillesand for 20 millioner kroner

Rustad kan gjøre gode penger på salget dersom han lykkes med å få en kjøper til å betale prisforlangende. Han kjøpte nemlig stedet for 14.750.000 kroner i 2006.

– Han rekker ikke å bruke stedet. Rustad oppholder seg mest i Frankrike, opplyser eiendomsmegler Gunnar Sædberg til Nettavisen.

Strandeiendommen i Blindleia ligger på en egen odde på Fjelldalsøy utenfor Brekkestø. Den består av en hovedhytte og en gjestehytte, til sammen 200 kvadratmeter.

Kjøpe hytte?Sjekk ut Meglerguiden.

Riulf Rustads ansikt var stadig å se på forsidene i finanspressen på nittitallet. I 1994 ble han som 32-åring håndplukket av konsernsjef Åge Korsvold i Storebrand til å styre finansgigantens pengebinge. Fra jobben som investerinsgdirektør i Storebrand gikk Rustad til en av Norges rikeste og mest eksentriske finansmenn: Christen Sveaas. Også her passet han pengesekken.

Sjekk ut hytta på Boliga.no.

Toppjobbene kastet godt av seg for Rustad. De senere årene har han passet sine egne penger. Han er det som i finanspressen kalles privat investor.

Rustad er vant med eiendomshandler. Han har dyr bolig i selveste Solveien på Nordstrand. Hytta i Blindleia er ikke den første han selger. På nittitallet solgte han i følge Dagens Næringsliv hytta si i Kragerø til matmilliardær Stein Erik Hagens ekskone for 7,7 millioner kroner. Dette var 3 ganger så mye som det han hadde betalt for den.

Hytta Rustad nå selger ligger i et av Norges mest eksklusive hytteområder. Her har flere finanskjendiser sine sommersteder. Blant disse er hotelleier Petter Stordalen og investor Ola Mæle.

I fjor ble dette landstedet i Blindleia solgt for 23 millioner kroner. Nylig betalte aksjemegler Gaute Eie 15 millioner kroner for et landsted på fastlandet i Blindleia. Landstedet tilhørte den fallerte finansmannen Erik Baklid.

Få bedre råd med Nettavisens tjenester:

Minstrøm:Bytt strømleverandør og spar tusener.

Minrente:Bytt bank gratis og spar 5000 kroner i året.

Mittoppdrag:Få tilbud fra håndverkere.

Minkreditt:Finn det billigste forbrukslånet.

(Tjenestene er gratis for Nettavisens lesere).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere