RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Selger Jacob's til NorgesGruppen

Oslo mest kjente delikatessebutikk Jacob's slukes nå av NorgesGruppen, som er en av landets største dagligvarekjeder. Prisen er hemmelig.

Jacob's på Holtet i Oslo har vært eid og drevet av Jacobsen-familien helt siden 1923, og har tidligere vært assosiert meglem av NorgesGruppen. Nå vil samarbeidet bli mye tettere, skriver Finansavisen.

Familien vil fortsette å være tilstede i den daglige driften, og beholder eiendommen. Det bygges imidlertid for fullt med å utvide butikken med 600 kvadratmeter.

Daglig leder Kolbjørn Jacobsen forteller at det har blitt for tungvint å drive dagligvarebutikk. Årsaken til at familien velger å selge er for mye byråkrati og papirarbeid med bare én butikk.

Omsetningen på Jacob's har de siste årene ligget stabilt på rundt 85 til 90 millioner kroner. Etter utvidelsen vil sannsynligvis omsetningen øke.

Hvor mye NorgesGruppen har punget ut med vil imidlertid Jacobsen ikke røpe.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere