RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Selvmordsteori granskes

Sist oppdatert:
En intern gransking i det svenske politiet åpner for flere muligheter enn selvmord i forbindelse med Ole Christian Bachs død.

Påtalemyndigheten i Sverige vil sjekke om det virkelig var Ole Christian Bach som avfyrte det dødelige skuddet etter biljakten mandag. Samtidig etterlyses en ukjent person som skal ha sett det som skjedde.

Det er mange ubesvarte spørsmål om hva som egentlig skjedde under biljakten som endte med Ole Christian Bachs død. Alle detaljer skal nå granskes nøye av enheten for interne utredninger i Stockholmspolitiet.

Torsdag ble liket undersøkt. Statsadvokat Kay Engfeldt sier til TV 2 Nyhetene at obduksjonen vil gi svar på om den dødelige kulen kom fra våpenet som ble funnet ved Bach, eller om den stammer fra et annet våpen.

- Det går også an å finne ut om finansmannen holdt i våpenet, eller om noen annen gjorde det, sier Engfeldt.

Påtalemyndigheten jakter nå også på et hittil ukjent vitne.

- Det finnes et vitne som ikke er identifisert. En av oppgavene våre er å få tak i denne personen, forteller Engfeldt til TV 2.

En politikilde TV 2 har snakket med, sier at funn på åstedet kan tyde på at Bach ikke ønsket å begå selvmord, men at skuddet gikk av ved et uhell.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere